123stroomengas.nl is mijn nieuwe leverancier!

Afgelopen week ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe energieleverancier. Ik vond dat mijn gas en stroom rekening veel te hoog was. Daarom ben ik gaan zoeken naar een nieuwe leverancier. Ik ging met mijn broer uiteten voor zijn verjaardag. Mijn broer vertelde mij dat hij al een tijde een goede leverancier had. Hij bespaarde enorme kosten en kon zo leuke dingen kopen van zijn geld dat hij over had. Nieuwsgierig vroeg ik hem waar ik dit bedrijf kon vinden. Hij vertelde mij dat ik op het internet moest gaan kijken voor 123stroomengas.nl. Volgens hem zou ik hier de goedkoopste leverancier van Nederland vinden.

Zeer tevreden met mijn nieuwe energie contract

Toen ik thuiskwam besloot ik om meteen te kijken op het internet. Ik kwam al snel uit op de website 123stroomengas.nl. Hier vond ik een lijstje met allemaal energieleveranciers bij elkaar. De goedkoopste daarvan was 123stroomengas. En er was geen klein verschil! Mijn huidige leverancier toen stond er ook tussen. Enkele tientallen euro’s verschil. Dit is natuurlijk waar ik naar opzoek was. Ik koos voor driejarig energiecontract en kreeg mijn overstapboete vergoed door dit bedrijf. Dit is een van de grote voordelen van een contract bij dit bedrijf. Ik heb alles afgerond en dat verliep uitstekend, zonder problemen. Nu heb ik al een paar dagen baat bij mijn nieuwe contract. En daarom vind ik 123stroomengas de beste van heel Nederland!