kabalt-logo

dakbedekkingHelaas was de dakbedekking door de vorige dakbedekker niet goed gedaan. Al snel had ik last van een lekkage en dat was ontzettend vervelend. Na veel gedoe met de vorige dakbedekker heb ik een gedeelte vergoed gekregen. Toevallig moesten andere plekken op mijn dak opnieuw gedaan worden en daarom ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf.

Eindelijk een goed bedrijf

Via het internet en mijn zoekterm “Arnhem dakbedekking” ik terecht gekomen bij klussenbedrijf Kabalt die ook dakbedekking doet. Op de website van klussenbedrijf Kabalt zag ik al dat Arnhem dakbedekking door dit bedrijf goed gedaan kon worden.

hamer-muur-waterpasVoordat ik met het bedrijf in zee kon gaan heb ik eerst een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak is er naar de huidige staat van mijn dak gekeken. Het dak was zeker toe aan vervanging en daarom is er een mooie offerte gemaakt. Door de goede adviezen van het bedrijf wist ik zeker dat ik te maken had met een professional.

Een aantal dagen later zijn zij begonnen met het aanpakken van mijn dak. De medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijk en zorgde voor niet al te veel rotzooi. Het dak was binnen een aantal dagen helemaal gedaan en daar was ik heel erg blij mee.

Gelukkig weet ik nu zeker dat ik geen last meer ga hebben van vervelende lekkages. In de toekomst ga ik vaker gebruik maken van de diensten van klussenbedrijf Kabalt. De medewerkers zijn vriendelijk en de prijzen zijn ook heel erg goed. Er is goed werk geleverd en daar ben ik heel erg blij mee!