Bestel eenvoudig en betrouwbaar lichtkoepels online

Bouw-handel.nl de lichtkoepel specialist biedt een groot assortiment aan lichtkoepels aan via hun online winkel. Je bestelt de producten makkelijk online waarna deze thuis bezorgd zullen worden. Mocht je de producten toch liever eerst willen zien, dan kan je een afspraak maken om langs te komen in de showroom. De Showroom is gelegen in Nieuw Vennep, nabij Schiphol. Uiteraard kun je hier ook advies op maat krijgen van een van de medewerkers.

Bouw-handel.nl de lichtkoepel specialist

Ben je op zoek naar een lichtkoepel maar heb je nog niet zoveel kennis over deze producten? Dan zit je bij Bouw-handel.nl de lichtkoepel specialist op de juiste plek. Zij geven je namelijk graag advies over de producten die zij aanbieden. Naast de uitgebreide productomschrijvingen en tips en adviezen op de website staat het personeel van de website ook voor je klaar om advies te geven. Je kan de experts bereiken via de chat op de website, telefonisch of per e-mail.

Producten

De website biedt complete sets aan via de online winkel. Deze lichtkoepels zijn van verschillende materialen zoals PVC, aluminium en polyester. Er worden ronde, vierkant en rechthoekige koepels aangeboden. De verschillende onderdelen kunnen naar eigen wens met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk losse onderdelen te bestellen via de webshop. Alle koepels zijn uitvoerig getest en voldoen aan de geldende eisen. Ook worden er verschillende onderdelen aangeboden om de koepels inbraak veilig te maken. De producten van de online bouwmarkt worden altijd voor de scherpste prijzen aangeboden. Mocht je een van de producten in een andere winkel voor een lagere prijs tegenkomen, dan ontvang je het verschil retour én 10% extra korting op het product.