Bestel snel en goedkoop je led lamp bij Lamp direct

Philips_MASTER_LEDspot_LV_10-50W_1 newsletter-image2Zoals jullie inmiddels van mij weten ben ik binnenhuisarchitect. En vandaag de topic verlichting! Nu is dit vrij essentieel voor een sfeervolle woonkamer. Dus hier enkele voor- nadelen wanneer je bijvoorbeeld led verlichting gebruikt in je woning. De eerste tip is koop je led lamp bij Lamp direct. De reden hiervoor is dat hun assortiment zeer groot is en zij beiden alle lampen aan tegen de laagste prijs. Dus laagste prijsgarantie!

Kenmerken led-lampen

Led-lampen hebben in tegenstelling tot de gloeilamp geen gloeidraad en werken daarom anders. Een led-lamp staat dan ook voor: light emitting diode. Het geeft licht omdat er stroom doorheen gaat door middel van een halfgeleider. Het elektronische component straalt het licht dus naar buiten. Led-lampen verbruiken veel minder energie en zijn dus efficiënter dan de traditionele gloeilamp. Denk dus aan het geld wat je hiermee kunt besparen. Ook bevatten deze lampen geen kwik en dus milieuvriendelijker. De led-lamp gaat zoon 10 tot 20 keer langer mee als een gloeilamp. Resultaat, minder vaak vervangen en weer een stukje kostenbesparing. Een led lamp bij Lamp direct is vaak dimbaar. Zo creëer je dus de eerder genoemde sfeer. Vaak met gloeilampen of halogeenlampen is dit niet mogelijk. Wel zijn net als de eerder genoemde lampen allemaal vervangbaar. Tegenwoordig staat led-verlichting op de energielijst en komt daarom in aanmerking voor de EIA (Energie Investrings Aftrek).

nl_logo

Naast de laagste prijs garantie biedt lampdirect.nl ook 24-uurs levering aan. Dus wanneer je een bestelling plaatst heb je ze de volgende werkdag al in huis. Snel en eenvoudig dus.