Omdat het weer nu slechter wordt en mijn personeel niet binnen mogen roken, ben ik opzoek gegaan naar een rookhokje. Deze vond ik al snel bij het bedrijf Bouw-handel. Op de website van Bouw-handel vond ik verschillende soorten rookhokjes. Hierdoor besloot ik om te gaan voor een rookhokje voor tien personen. Zo konden de rokers onder ons toch ruim en droog staan. De prijs die dit bedrijf vraagt voor het product, viel mij erg mee en bestelde daarom het bij deze onderneming. Binnen een week kreeg ik de spullen op mijn bedrijf geleverd. Twee personeelsleden en ik gingen aan de slag om het rookhok in elkaar te zetten. Dit ging heel gemakkelijk, dat komt omdat de spullen voorgemonteerd geleverd wordt. 

Bouwonderdelen

Personeel heel erg tevreden

Nu het rookhokje van Bouw-handel staat, zijn mijn personeelsleden erg te spreken over het hok. Als het nu regent en zij willen roken, staan zij toch droog. Omdat ik niet wil dat zij de sigaretten op de grond gooien, heb ik ook een paar asbakken besteld bij dit bedrijf. Nu willen een paar van mijn personeel, een bankje in hen rookhok. Hier moest ik even over nadenken, maar toen ik de prijs zag bij Bouw-handel voor een bankje, kan ik die net zo goed ook bestellen voor hen. Deze bankje is voor twee personen, dus bestel er maar twee. Voor de prijs hoef ik het echt niet te laten, want deze onderneming heeft de laagste prijsgarantie. Daarom kon deze aanrader niet missen op deze blog. bouw-handel