maandknaller-veronaDeze week heb ik een nieuwe boxspring gekocht, de boxspring is erg mooi van kleur en past gewoon perfect bij mijn slaapkamer. Met de erg goede hulp van een medewerker in de winkel, heb ik de boxspring geheel zelf samengesteld, want een boxspring bestaat uit veel verschillende onderdelen . Een boxspring kan dan ook geheel naar eigen voorkeur worden samen gesteld.

We begonnen met het kiezen van een box, dit is de onderkant van een boxspring. Hierin zitten verschillende drukverdelers die het gewicht over heel het bed verspreiden. Hier kon ik de keuze maken uit verschillende mooie modellen. Na het model gekozen te hebben, mocht ik de keuze maken uit verschillende soorten stof. Dit werd gedaan doormiddel van een groot stofstalenboek. Hier in stonden alle stoffen vermeld die bij een bepaald type boxspring hoort. Je krijgt daardoor gelijk het idee over hoe het bed er uit komt te zien. Als je de box hebt gekozen, kan je zelf de keuze maken of je ook een hoofd en voetenbord aan de box wilt. Het hoofd of voetenbord, wordt in dezelfde kleur als de box gestoffeerd. Bij voorkeur kun je dit altijd nog aan laten passen.

Ook de door jouw gewenste slaapcomfort kan worden bepaald. Dit wordt gedaan door het uitproberen van verschillende soorten matrassen en topmatrassen. Ook helpt de medewerker je goed mee, zo houd hij bijvoorbeeld ook rekening met je slaappositie. Hierdoor word de kans dat je last krijgt van een bepaald punt verminderd.boxspring_viborg_vlak

Ik ben zeer tevreden met mijn boxspring. Als u zelf opzoek bent naar een nieuwe boxspring, neem dan eens een kijkje bij dit gespecialiseerde boxspring bedden winkel.