Een bubbelbad kopen en mijn droom is uitgekomen

bodyfit

bodyfit Een droom kwam uit!

Een droom van mij was altijd al een keer een bubbelbad kopen. Maar weinig mensen in Nederland hebben een bubbelbad en dat weet ik zelf ook! Toch heb ik altijd al een manier willen vinden om een mooi bubbelbad in de tuin te kunnen laten zetten. Het is in principe een jacuzzi en dan begint er toch een belletje te rinkelen bij meer mensen. Vaak heb ik gehoord dat mensen een bubbelbad in hun badkamer hebben, daarvoor wilde ik ook een bubbelbad kopen. Dat kan dan zijn een soort mat op de bodem van het ligbad, dat bubbels veroorzaakt. Dat kan ook al erg ontspannend werken! Die heb ik zelf ook een aantal jaren gehad, maar op een gegeven moment gaf dat niet genoeg voldoening. Online ben ik gaan kijken naar de kosten voor een jacuzzi. Toen wij verhuisd waren, hadden wij ook ineens een grote tuin. Wij hebben daar een soort afdak laten maken, zodat wij daar ook kunnen zitten als het regent. Dat leek mij de ideale plek voor een jacuzzi!

bodyfit

Leuke verbouwing

Zo gezegd, zo gedaan. Onze tuin werd aangevuld met een jacuzzi omdat ik bij Bodyfit zag dat de prijzen behoorlijk meevallen. Er was nog een kleine verbouwing nodig om de ruimte voor een jacuzzi te maken. Tevens moest de ondergrond opnieuw aangelegd worden, maar dat was al snel geregeld. Al met al was het een leuke verbouwing, waar ik zelf ook veel heb kunnen bijdragen. Een bubbelbad kopen was het absoluut waard, want bijna dagelijks genieten wij heerlijk hierin!