De specialist in zwembadbouw: Bodyfit

Zwembadbouwer

Bodyfit is de specialist in zwembadbouw. Er zijn natuurlijk verschillende standaard zwembaden te koop die doorgaans prima geschikt zijn. Maar in sommige gevallen is maatwerk gewenst. Bijvoorbeeld omdat er bepaalde afmetingen gevraagd worden of omdat er andere wensen zijn die buiten de standaard collecties vallen. In die gevallen is maatwerk mogelijk.

De specialist in zwembadbouw voor maatwerk

De specialist in zwembadbouwAls de specialist in zwembadbouw houdt Bodyfit zich bezig met:

  • Ontwerp
  • Productie
  • Bouw
  • Installatie
  • Onderhoud

Dit geldt zowel voor zwembaden voor buiten als voor binnen.

Laat je adviseren door Bodyfit

Maatwerk zwembadBen jij op zoek naar op maat gemaakt zwembad? Dan ben je bij Bodyfit aan het juiste adres. Je kunt een bezoek brengen aan de showroom in Zeewolde maar als je zeker wilt zijn dat ze alle tijd voor je hebben, kun je beter eerst even een afspraak maken. Samen met de adviseur bespreek je dan jouw wensen en budget en wordt er meer verteld over de mogelijkheden. Misschien heb je nog niet over alle mogelijkheden heel goed nagedacht maar aan de hand van de vragen van de adviseur kom je toch bij de juiste keuzes. Aan de hand van je wensen worden de tekeningen gemaakt en een offerte opgesteld. Wanneer deze akkoord zijn wordt het zwembad gemaakt. De levertijd is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte. De adviseur kan je hier meer over vertellen.

Hoogwaardige materialen en extra mogelijkheden

De zwembaden worden gemaakt van polypropyleen. Dit hoogwaardige materiaal wordt veel gebruikt in zwembaden in binnen- en buitenland. De voordelen van dit kunststof zijn dat het onderhoudsarm is, erg sterk en duurzaam en bovendien heeft het een antibacteriële werking. Voor een unieke en luxe uitstraling kun je ook kiezen voor allerlei extra’s zoals verlichting, jetstreams, overloopgoot of een geïntegreerde inlooptrap. Laat je informeren over de mogelijkheden door de specialist in zwembadbouw en maak een afspraak met Bodyfit.