Denk anders, denk Different Doors – Openslaande deuren

openslaande-garage-deuren-verticaal-RAL-7016-320x180 (1)

Om maar met de deur in huis te vallen: Als we denken aan garagedeuren dan denken we vaak aan een kanteldeur of een roldeur. Aan massief aandoend aluminium of kunststof lamellen. En die zijn niet altijd even mooi en gaan vaak niet samen met de uitstraling van een mooi ontworpen- en afgewerkte woning. 
Vaak genoeg slibben onze garages dicht met gereedschap, een kinderfiets, wat tuinspullen en nog vaker met zaken waarvan we niet eens meer wisten dat we ze hadden. Veel mensen denken eraan om hun garage een nieuw leven te geven: als werkplek, kantoor, atelier of als extra vertrek in hun woning. En vaak blijft het daarbij. Daglicht? Warmte? Wat moet er op de vloer?

openslaande-garagedeuren-Breda-320x180Nieuw leven

Denk eens aan een nieuw leven voor uw garage met Different Doors – Openslaande deuren. En denk eens aan de voordelen: er kunnen ramen in, u loopt snel ‘drempelloos’ in en uit en -last but not least- openslaande garagedeuren zijn zoveel karakteristieker, stijlvoller en passen beter bij ieder soort woning. U verhoogt uw woongenot en misschien ook wel de waarde van u huis. Different Doors – Openslaande deuren geven iedere woning een warme en landelijke uitstraling. Deuren zoals vroeger maar dan met de technieken, intelligentie en veiligheidseisen van vandaag. Denk daarbij aan diverse isolatietechnieken, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen. Eigenlijk is bijna alles wel mogelijk en Different Doors helpt u graag bij het maken van een keus voor materiaal, paneelafwerking, isolatie. En wat geldt voor deuren geldt ook voor ramen: rechthoekig, rond, vensters in plexiglas, HR++ glas (thermopane). En… het hoeft niet al te duur te worden, want tot juni 2015 kunt u nog profiteren van het gunstige Btw-tarief van 6% op materialen en daarmee bespaart u al snel honderden euro’s.