Een Bankstel Utrecht en omstreken gezocht!

logoMijn vrouw en ik zijn al een lange tijd aan het zoeken naar een Bankstel in Utrecht, spijtig genoeg kunnen we nog niks vinden wat we allebei erg leuk vinden. Via het internet zijn we op gegeven moment gaan zoeken naar Bankstel Utrecht en kwamen we terecht bij wortman.nl. In de eerste instantie vond ik het niet mijn smaak aangezien ik van vrolijke kleuren houd. Tot mijn verbazing hebben we gelezen dat hun de banken ook op maat maken voor de klanten, dus ook de kleur van de bankstel. Dit was onze beste manier die we konden bedenken en we hoefden eigenlijk niet meer verder te kijken dan bij Wortman. Uiteraard begint dan het echte zoektocht aangezien we niet zeker wisten wat voor soort bank we willen. De kleur waren we unaniem over alleen het formaat was even een discussie geworden aangezien ik graag een hoekbank wil hebben, mijn vrouw vond dat dus geen goed idee.

Uiteindelijk de beste keuze gemaakt voor een bankstel.

Omdat we via het internet Bankstel Utrecht hebben ingevoerd en terecht zijn gekomen bij Wortman was het voor ons duidelijk dat we daar ook bestellen moesten. Het formaat dat we konden kiezen was in de eerste instantie een discussie geworden bij mijn vrouw en ik, toch zijn we eruit gekomen en wordt het 2 banken waarbij we zeker van zijn dat we daar lang plezier van zullen hebben.