Een houten vloer, maar niet echt met Therdex

Er zijn eindeloos veel vloeren waar je uit kunt kiezen. Pvc, hout, laminaat, beton: allemaal heeft het voor- en nadelen. De laatste jaren zijn met name de vloeren van Therdex populair. Eerst was dat voornamelijk in kantoorruimtes maar nu ook steeds meer in woningen. Dit merk maakt namelijk pvc vloeren die eruit zien als hout. En dankzij innovatieve technieken zijn ze bijna niet van echt te onderscheiden.

Hout in huis

Een houten vloer in huis dat willen de meeste mensen wel. Hout is chique en toch warm en gezellig. Het geeft je huis een luxe uitstraling en is geschikt voor elk soort interieur. Hout heeft echter ook nadelen. Allereerst is een massief houten vloer vaak aan de prijzige kant. Je moet daar natuurlijk wel het budget voor hebben. Daarnaast vraagt een houten vloer om onderhoud. Geen probleem als je daar het geld en de tijd voor hebt. Het kan echter in een kantoorruimte of een huis met veel kinderen en huisdieren een minder goed idee zijn. Dan kun je een vloer van Therdex in huis halen.

therdex

Net hout, maar dan anders

Therdex maakt dus vloeren die heel erg lijken op hout, maar het niet zijn. Dit merk is overigens niet het enige dat zulke houtlook vloeren maakt. Ze zijn er echter wel heel goed in. Je ziet de nerven van het hout zelfs in de vloer zitten terwijl er geen echt hout aan te pas is gekomen. Doordat het geen echt hout is, is er bovendien veel meer mogelijk op het gebied van kleuren, dikte en meer. Variatie in de houtsoorten is zo veel makkelijker te realiseren met deze vloersoort.

Over pvc

Pvc is een relatief goedkoop materiaal dat zich leent voor allerlei toepassingen. Je kunt pvc in alle bochten wringen en het blijft stevig en sterk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor vloeren van dit materiaal.