Omdat ik een grotere woning wilde hebben en niet meer gehuurd wilde zitten, ben ik opzoek gegaan op het internet naar huis kopen Maartensdijk. Zo kwam ik op de website van Karin van der Willigen Makelaardij/ onroerende zaken terecht. Doordat mijn nieuwsgierigheid heel groot is, ben ik gaan kijken welke huizen zij te koop had en daar stond dan mijn droomhuis ook bij. Een prachtige woning voor een nog mooiere prijs. Hierdoor besloot ik dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming om de woning na mijn keuze te gaan bekijken. 

De onderhandelingen zijn prima verlopen

Nadat ik de woning had bekeken, wist ik meteen dat ik dit huis wilde kopen in Maartensdijk. daarom besloot ik dan ook om een bod te doen op de woning. Een medewerkster van Karin van der Willigen Makelaardij/ Onroerende zaken besprak dan ook meteen mijn bod met de verkopers. Na twee dagen kreeg ik te horen dat mijn bod was goedgekeurd en dat ik het huis heb gekocht. Mijn dag kon op dat moment niet meer stuk en kan dus zeggen dat voor mij de onderhandeling prima is verlopen. Nu ben ik druk met verhuizen dankzij dit geweldige bedrijf.