Een muursticker voor mijn eerste kind

muursticker

muursticker

Voor mijn zoontje zijn geboorte wilde ik graag een muursticker laten ontwerpen. Dit leek mij heel erg leuk staan en daarom heb ik hier al aan het begin van mijn zwangerschap een ontwerp voor gemaakt. Zelf werk is al grafisch ontwerper, dus dat heeft niet veel tijd gekost. Het enige wat ik nog moest invullen, was de datum waarop hij uiteindelijk geboren zou gaan worden. In die tijd had ik echt nog geen flauw idee, dus dat heb ik al die tijd wit gelaten. Inmiddels is het bijna zover en daarom ben ik gaan zoeken naar een webshop die mij hiermee zou kunnen helpen. Ik was echt op zoek naar goede kwaliteit, want dit is iets wat ik misschien wel zijn hele leven zou gaan bewaren.

Voor alle mama’s

muursticker

Al vrij snel kwam ik op een site met veel muurstickers terecht. Hier was werkelijk waar alles mogelijk en daardoor werd ik meteen enthousiast. Elke afmeting was hier mogelijk en daarom ben ik gegaan voor eentje die precies zou passen in de ruimte die wij vrij hadden gehouden hiervoor. De tekening die ik had gemaakt kon ik makkelijk uploaden en daarna heb ik alles verder afgehandeld. De betaling ging super makkelijk en hij werd al snel verstuurd. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling na ongeveer anderhalve week ontvangen toen hij eenmaal ter wereld was gekomen. Ik ben onwijs blij hiermee en ik krijg er ook veel complimenten over van mensen die op kraamvisite zijn geweest. Dit is echt een aanrader voor alle aanstaande moeders!