Een prachtig huis te koop in Alicante

huis te koop Alicante

huis te koop Alicante Er staat een huis te koop in Alicante en die wil ik ongelofelijk graag hebben. Het is namelijk echt precies de juiste voor mijn gezin en hij past ook nog eens goed binnen ons budget. Daardoor houden mijn man en ik ook nog iets over voor een mogelijke verbouwing. Dat geld kunnen wij natuurlijk ook uitgeven aan nieuwe meubels. Dat is allemaal nog ver weg, want momenteel zijn wij nog druk bezig met de aankoop van deze prachtige villa. Dit doen wij met behulp van een organisatie die hier heel veel verstand van heeft genaamd Pure Spain. Hierover had ik al vaker goede verhalen gehoord, dus daar ben ik meteen een kijkje gaan nemen.

Waarom ik dit wil

huis te koop Alicante

Op hun website stonden in die tijd ongelofelijk veel huizen te koop in Alicante. Ik heb het zo specifiek over die regio, omdat ik nergens anders heen wil. Vroeger als kind ging ik hier vaak naartoe met mijn ouders en toen ben ik echt verlieft geworden op het gebied. Spanje is sowieso een land waar ik erg graag kom, vooral door de mooie cultuur en vriendelijke inwoners. Iedereen is hier een stuk relaxter dan in Nederland, want daar gaat het vooral heel erg om het presteren. Ik ben van plan om hier in de winter te gaan verblijven en dan in het begin van de lente weer terug te gaan naar ons huis in Eindhoven. De ervaring met dit bedrijf is tot nu toe ongelofelijk goed en daarom kan ik hen ook echt aan iedereen aanraden!