waterbed verhuizen

De afgelopen maanden zijn er een aantal bouwvakkers en een aannemer druk bezig geweest met het bouwen van mijn droomwoning. Na een krap half jaar gewacht te hebben is mijn droomhuis eindelijk af. Zodoende ben ik al mijn nieuwe goederen gaan verplaatsten naar mijn nieuwe woning. De niet bruikbare goederen heb ik laten ophalen en die zijn op milieuvriendelijke wijze gedumpt. Er was alleen een probleem een maand voor de verhuizing had ik net een nieuw bed gekocht. Dit is een bed vol met water die voor mij zeer prijzig was.

Maar een waterbed verhuizen is makkelijker gezegd dan gedaan, want in zo’n bed kan lekkage komen wanneer er niet goed mee wordt omgegaan. Gelukkig kwam ik via de zoekterm waterbed verhuizen terecht op de website van waterbedspecialist Otterloo!

Otterloo

De specialist!

Op de website van waterbedspecialist Otterloo kwam ik al vrij snel achter dat dit het juiste adres was voor mij. Dit bedrijf heeft veel ervaring in het verhuizen van deze bedden. Ook beschikken zij over de perfect hulpmiddelen om deze bedden netjes en zorgvuldig te verplaatsen. Dit bedrijf was voor mij dan ook de oplossing. Binnen een uur had het personeel van deze specialist mijn bed over verhuisd naar mijn nieuwe woning. Het bed is netjes aangeleverd zonder ook maar een klein min puntje!

Wilt u uw bed op een nette en zorgvuldige manier laten verplaatsten? Dan ben u bij waterbedspecialist Otterloo aan het juiste adres. Het is een echte specialist die zorgt draagt aan uw waterbed!

Specialist