Eindelijk mijn badkamer plafond gereinigd

badkamer plafond

badkamer plafond

Wat een heerlijke omgeving

De badkamer is de meest vochtige plek in huis. Zeker als je een wat ouder huis hebt, is de ventilatie niet zo goed dat het vocht geen schade kan aanrichten. Die pech had ik. Mijn badkamer werd slecht geventileerd en stukje bij beetje kwam er steeds meer schimmel bij. Eerst heb je er nog niet zo’n erg in, maar op een gegeven moment vas zeker een vierde van mijn badkamer plafond zwart. Dat was niet om aan te zien! Mijn badkamer plafond was echt toe aan een nieuw uiterlijk. Ik besloot dus eerst het plafond te reinigen, en toen heb ik Heering ingezet om mijn plafond te vernieuwen. Er zijn nieuwe, mooie, witte plafondplaten geinstalleerd en mijn plafond heeft nu weer een fris uiterlijk.

badkamer plafond

Thema’s in huis

Ik was een jaar geleden al begonnen met het vernieuwen van mijn huis. Ik wilde dat elke ruimte een mooi en herkenbaar thema had. Zelfs de tuin heeft een mooi mediteraans thema. De woonkamer is geinspireerd op de oceaan. En dan bedoel ik niet het standaard fotolijstje met een reddingsboei, het gebruik van ankers en felle blauwe kleuren. Ik heb juist voor een ‘sophisticated’ look gekozen; donkerblauwe en blauwgroene kleuren, en veel gelet op materiaal gebruik. De badkamer heeft nu een soort gelijk thema gekregen, alleen heb ik daar voor zachte zalmroze en beige tinten gekozen. Mijn huis ziet er nu uit alsof het zo in een woonmagazine kan! Misschien dat ik daar binnenkort nog eens een inspiratie artikel over schrijf, ik laat jullie namelijk graag zien waar ik zo hard aan gewerkt heb!