veranda bij Verasol

Niet alleen binnen kun je extra ruimte creëren om te leven, met een veranda bij Verasol zie je dat je ook buiten extra ruimte kunt maken om te leven. Drie prachtige lijnen zijn er in het assortiment opgenomen, van eenvoudig tot robuust en stijlvol. De Greenline serie staat erom bekend dat je zomer en winter je tuinmeubels buiten kunt laten staan, met veel accessoires en extra opties maak je precies de veranda die je in gedachten hebt. De veranda is te produceren in drie stijlen en twee kleuren.

veranda bij Verasol

Ieder seizoen toch genieten van buitenruimte

Ben je op zoek naar een veranda bij Verasol waarvan je zowel in de zomer als winter van kunt genieten, dan heb je met de Profiline precies wat je zoekt. Door de robuustere uitvoering kun je grotere overspanning creëren zonder extra ondersteuning, dit heeft als voordeel dat je altijd een vrij uitzicht hebt om in je tuin te kijken. Tot maar liefst vier meter kun je overspannen, ook met een glazen wand, welke uitvoering je wenst kun je zelf naar eigen wens samenstellen.

Pure luxe in je  tuin

Wanneer je echt het niveau van je woning en je tuin wilt verhogen dan is de Cube overkapping bij Verasol wat je moet hebben, stijlvol en voorzien van alle gemakken die je wenst bij een tuinoverkapping. Omdat deze overkapping geen zichtbare helling heeft heb je al een mooi visueel effect, neem daarbij de prachtige constructie die je tuin echt bijzonder maakt. Door gebruik te maken van de luxe opties als glazen schuifwanden creëer je een gevoel van comfort en luxe, zomer en winter in en van je tuin genieten met deze schitterende veranda.