Global Source Asia leuke sets!

Hallo allemaal welkom op weer een nieuw stukje op dit blog, vandaag gaat het over tuin meubilair en inrichting! Ik ben laatst bij een beurs geweest die alles in Global Source Asia sfeer hadden en dit trok me heel erg aan. Toen ik in de auto naar huis zat heb ik de hele tijd na gedacht over zo’n tuin al die mooie planten en verhogingen in de tuin stonden mij zeker aan. Ik ben naar de beurs gegaan omdat ik van plan was te verhuizen naar een nieuw koop huis. Na de verhuizing werd het tijd om er eens mijn eigen plekje van te maken, binnen had ik alles netjes in gericht met leuke spulletjes. Dot vond ik zelf heel leuk om te doen want dan ben je toch creatief bezig.

De tuin was aan de beurt!

De tuin was al voor grotendeels gedaan ik moest alleen nog wat stoelen en tafels kopen. Dit was vrij moeilijk omdat ik heel graag een Global Source Asia loungeset wou hebben. Ik had zo veel verschillend keuzes dat ik er heel lang over gedaan heb tot dat ik eindelijk de juiste had. Je kijkt dan toch veel naar de kleur maar ook zeker of het wel bij de tuin pas. Ik had ook nog eens vaak oppas kindjes bij mij thuis dus dan wil je ook wel een beetje degelijkheid. gelukkig heeft dit bedrijf hele sterke materialen gebruikt dat merkte ik ook vrij snel na de aankoop!