renovatie Zwijndrecht

Wij spreken vol lof over het klusbedrijf  J&B Dak- en Totaalonderhoud, want zij hebben onze renovatie in Zwijndrecht perfect uitgevoerd. Wij hebben voor een tijd terug een leuk boerderijtje gekocht, een droom die eindelijk is uitgekomen. Helaas was de staat van dit pand alles behalve geweldig en moesten er de nodige klussen aan gedaan worden. Normaal gesproken ben ik wel een beetje handig, ik weet hoe ik een verfroller en een behangkwast moet hanteren, maar daar houd het ook bij op.  Daarom leek het ons een juiste beslissing om hier een professioneel bedrijf bij te laten komen, die de touwtjes in handen neemt.  renovatie Zwijndrecht

Oog voor detail

Tijdens onze renovatie in Zwijndrecht hebben wij zelf tijdelijk in een caravan gewoond. Vanaf deze locatie konden wij ons boerderijtej in de gaten houden. Hoewel dat niet echt nodig was, want het klusbedrijf  J&B Dak- en Totaalonderhoud heeft alles in goede banen geleid. 

Ondertussen wonen wij alweer een par maanden in ons nieuwe stekkie en het bevalt prima. Van het oude huisje is niets meer over. Tot de laatste dakpan is deze netjes opgebouwd. Wij kunnen iedereen dit bedrijf dan ook adviseren, want vakwerk en goede service staan hier bijzonder hoog in het vaandel.