Grote online betonwinkel voor alle beton producten

sierbeton-online-logo-1438865503

paalmuts-1000x1000-vlakSinds ik ben verhuisd naar mijn nieuwe huis ben ik geïnspireerd geraakt door industriële stijlen. Voor in de tuin wou ik een mooi betonnen bankje, zodat de tuin een beetje in de zelfde stijl is als het interieur. Helaas kwam ik nergens het betonnen bankje tegen dat ik wou hebben.

Zoektocht

Mijn zoektocht naar het perfecte betonnen bankje ging verder op het internet. Via de zoekmachine kwam ik terecht bij een grote online betonwinkel. Deze grote online betonwinkel bood alles aan wat met beton te maken had. Het verbaasde mij wat je allemaal via het internet kon bestellen. Na wat gezocht te hebben, kwam ik eindelijk op de pagina met bankjes. Ook op de pagina met betonnen bankjes hadden zij een groot aanbod. Toen ik verder keek kwam ik precies het bankje tegen waar ik naar op zoek was!banken-beton-hardsteen

De afmetingen van het bankje waren perfect, maar ik vroeg me af hoe het zou gaan met de levering en hoe lang dit ging duren. Om die reden heb ik contact opgenomen met de klantenservice van het bedrijf. Tijdens het telefoon gesprek kwam ik er achter dat dit allemaal geen probleem zou zijn. Na nog alles even na gemeten te hebben wist ik zeker dat dit goed zat.

Het bankje kwam op de afgesproken datum binnen en werd door de bezorgers ook geplaatst. Gelukkig is het bankje onbeschadigd binnengekomen. Naar mijn idee is het bankje mooier dan ik in eerste instantie had verwacht. Als klant ben ik ontzettend tevreden met de service van het bedrijf!