quooker

In deze moderne wereld heeft iedereen wel is van het woord quooker gehoord. Mogt dit niet het geval zijn zullen we je uitleggen wat het precies is en wat het doet.

quooker is een erg modern Nederlands bedrijf, dit bedrijf maakt onder andere de populaire kraan waarbij je in een paar seconden meteen warm water hebt, hierdoor hoef je niet eerst water op te zetten in de waterkoker, dit scheelt veel tijd en geeft je erg veel gemak.

De prijs

Een quooker gaat vanaf 995 euro en ze zijn er tot 3595 euro, het is natuurlijk een beetje wat de wensen zijn van jezelf, er zijn verschillende modellen, bij het duurste model heb je ook gekoeld en bruisend water. De basic kraan heeft de normale uitvoering en heeft dus dat je met een handomdraai warm water hebt. Je hebt verschillende uitvoeringen, zo heb je de 3 in 1 kraan waar warm,kokend en koud water uitkomt. De losse of alleen kokend water kraan. hierbij is de kokend water kraan apart, als laatst heb je nog de twintap, deze beschikt over een aparte kokend water kraan op je aanrecht en een gewone mengkraan voor warm en koud.