Het schaduwdoek van de firma Hoover Concepts bracht mij direct op een idee

Bij Hoover Concepts heeft mijn werkgever een schaduwdoek aangeschaft. De reden dat ik dit bericht achterlaat op mijn site is omdat ik de opdracht van mijn werkgever heb gekregen om op zoek te gaan naar dit idee. Het doek moet gaan dienen als zonnescherm, dat niet alleen, ook moet dit doek dienen als het bijvoorbeeld regent en er mensen even buiten een frisse neus willen halen. Ook als er bezoek komt dan is het wel prettig als zij ook even buiten kunnen staan. Eenmaal het juiste model te hebben gevonden ben ik met dit idee naar mijn werkgever gegaan. Hij heeft vervolgens een mooie passend doek besteld.

Het is zeker een goed idee om te onthouden bedacht ik mij

De schaduwdoeken van Hoover Concepts is niet alleen voor de zakelijke markt bedoeld. Wat mij opviel is dat zo’n schaduwdoek prima kan figureren als zonnescherm. Natuurlijk heb ik het filmpje bekeken op de site van dit bedrijf en hierdoor raakte ik erg enthousiast. Wat zo prettig is, is dat dit doek het hele jaar fucntioneel is, en dat het er ook nog eens erg mooi uit ziet als je dit mooi over je terras laat spannen. Ik kreeg hier direct inspiratie van omdat ik veel tips geef aan mensen om mij heen. Ik adviseer vooral om eens op de site te kijken om te zien wat ik bedoel met mijn blog. Dit schermdoek is absoluut aan te raden voor zakelijk én privé.