logo_mpkoi-1

Er is niets leukers dan vissen. Dit doe ik dan ook graag in mijn vrije tijd. Elke zondag ga ik met mijn neef op pad om een paar uur te vissen. Het leek mij ook een leuk idee om een koi te koop aan te schaffen. Laatst las ik namelijk ergens dat er een koi te koop was. De koi wil ik dan in mijn vijver hebben in de tuin, bij de rest van de vissen. 

Internetkoi_aanbod_mpkoi_icon

Op het internet zocht ik naar het bedrijf waar ik het had gelezen. Er zijn veel bedrijven die mij met deze vraag kunnen helpen. Toch waren het niet de bedrijven die ik zocht. Opgegeven moment kreeg ik van mijn neef te horen dat hij bij MPKOI dat had gelezen. Nu wist ik het dan ook weer! Bij MPKOI kan je terecht voor de beste koi karpers. Al gauw zag ik op de gebruiksvriendelijke website de vis die ik wilde hebben. Toch had ik nog enkele vragen over de vis. Daarom besloot ik om met een van de medewerkers van het bedrijf te spreken.

Contactjapen_reizen_mpkoi

De telefoon werd vriendelijk opgenomen en gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan. De medewerkers van het bedrijf weten duidelijk waar zij het over hebben en beantwoorden mijn vragen zorgvuldig. Wat is het fijn om met iemand te praten die verstand heeft van zijn producten. Geweldig! Bij dit bedrijf ga ik zeker vaker terug komen voor mijn benodigdheden.