Houten rekken op maat? – Dat kan bij Houtenstellingspecialist.nl

houten stelling

Ben je op zoek naar houten stellingen op maat? Dan ben je op het juiste adres. Houtenstellingspecialist.nl is de leverancier van houten stellingen. Zij bieden de mogelijkheid om zelf de hoogte, diepte, niveaus en lengte aan te passen. De uiteindelijke prijs is gebaseerd op het aantal veranderingen die je in je keuze hebt verwerkt. Lees het hele artikel om meer inspiratie op te doen betreft houten stellingen.

Waar moet je op letten?

Allereerst is het belangrijk om je woonkamer, magazijn, slaapkamer of badkamer te meten. Je moet eerst weten wat de totale inhoud van de kamer is. Zo voorkom je onnodige kosten zoals: de houten opbergrek is te hoog, waardoor het niet in de kamer past. Bespreek dit dus altijd met je leverancier en geef duidelijk aan welke eindwaarden je aan het product hecht. Ben je van plan om de houten opbergrek als decoratie te gebruiken? Dan kan het verstandig zijn om naar wat kleinere stellingen te kijken, aangezien je het product alleen als decoratie gaat gebruiken.

Heb je liever een stelling in plaats van een kast? Dan adviseer ik om een wat diepere stelling aan te schaffen met meerdere niveaus, zodat je meerdere producten daar kwijt kan.

Hoe onderhoud je de stelling?

Er wordt geadviseerd om minimaal twee keer per jaar de houten rekken te onderhouden. Het onderhouden is niet iets complex. De stelling is van hout en houten producten mogen niet nat blijven. Het is dus verstandig om met een nat doekje – wat overigens heel weinig nattigheid bevat- rustig heen en weer te gaan. Daarnaast zal de aanbieder een nadere toelichting geven omtrent het schoonmaken/onderhouden van de stellingen.