Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen, super handig.

Heeft u wel eens gehoord van Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen? Ik voorheen ook niet, maar kan nu beslist niet meer zonder hun hun goede hulp. Dankzij hun inzet konden mijn ouders snel en zonder verdere zorgen in hun nieuwe woning. Mijn ouders stonden al lang ingeschreven voor een seniorenwoning, maar de maanden verstreken en nog steeds kregen ze geen woning. Inmiddels was het huis waar mijn ouders in woonden te groot voor hun geworden, ook de tuin konden ze niet meer onderhouden. Het was dan ook een geweldig bericht toen mijn moeder belde met de mededeling dat ze een woning hadden gekregen. Eindelijk was het zover en konden mijn ouders hun oude, veel te grote huis, inruilen voor een kleiner gelijkvloerse woning. Helaas bij de bezichtiging van het nieuwe huis kwamen we er al snel achter dat hier heel veel werk in zat om het weer een beetje bewoonbaar te maken. De muren waren geel van het roken, en ook de vloeren waren te vies om erop te staan. Aangezien het oude huis ook leeg, en schoon moest zijn wist ik niet waar ik mee moest beginnen. Een oude buurvrouw kwam met de tip om Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen in te schakelen.  croes-logo-groenblauwgoed-300x144

Wat een geweldig resultaat.

Dankzij de hulp van dit bedrijf hadden we totaal geen omkijken naar het nieuwe huis. De vloer, de muren, maar ook de gordijnen werden in een mum van tijd omgetoverd tot een waar paradijs. Een mooi paradijsje waar mijn ouders nu met veel plezier wonen.  fgd8936-300x200