Ik ga een huis kopen via Klik voor wonen.

Ik heb altijd al een huis willen kopen. Wat is er leuker dan een eigen huis te hebben. Je kan dan verbouwen geheel naar je eigen stijl. Ik woon nu nog in een huurhuis. Zodra ik iets aan mijn huis wilde veranderen moest ik altijd de huurbaas vragen of dit akkoord was. Meestal kreeg ik een afwijzend bericht. Dit is dan ook één van de redenen dat ik een eigen huisje wil kopen. Via d site van Klik voor wonen kwam ik een paar leuke huizen tegen. Natuurlijk moet ik wel rekening houden met de plaats waar ik wil gaan wonen, als het maar niet te ver van mijn werk is. Ik ben namelijk afhankelijk van  het openbaar vervoer. Maar zodra ik een eigen huisje heb, ga ik ook eens kijken voor een eigen auto. Heb een afspraak gemaakt bij Klik voor wonen, ga een paar huizen bekijken.  logoKlik (1)

Moeilijke keuze.

Ik heb inmiddels heel veel leuke huizen gezien. Ben naar verschillende plaatsen in Brabant geweest. Wist niet dat de keuze voor een nieuwe woning zo moeilijk kon zijn.  Maar door veel informatie in te winnen en door vaak naar de betreffende plaats te gaan is mijn keuze op Etten-Leur gevallen. Wat een gezellige plaats is dit, en vooral het huis wat ik daar kon kopen voldoet echt aan al mijn verwachtingen. Ben blij met mijn nieuwe aanwinst, kan nu eindelijk alles naar mijn eigen wens verbouwen. Ja ik ben echt trots op mijn nieuwe huisje. En nu op zoek naar een eigen auto! _837_De Streek.Bouwrijp maken.jpg.180x135