dparts logo

Veel mensen had ik al gehoord over de Henry stofzuiger, maar ik was nog niet overtuigd. Ik vond het een onwijs leuke stofzuiger, maar toen ik hoorde dat deze ook nog eens van onwijs goede kwaliteit is besloot ik niet langer te wachten en de stofzuiger aan te gaan schaffen. De Henry stofzuiger is erg leuk en ik vind niet alleen dat hij zijn werk goed doet, maar het ziet er ook nog eens leuk uit.

dpars

Grappig

Niet alleen is de stofzuiger goed van kwaliteit en dergelijken, maar wij hebben er thuis ook erg veel lol van. Wanneer iemand iets heeft laten vallen of er breekt iets, wordt er geroepen: ‘Wie pakt Henry even?’. Dit is natuurlijk erg grappig aangezien ik niet veel mensen kennen die een stofzuiger hebben met een naam. Buiten dat is de stofzuiger ook nog eens erg goed van kwaliteit, iets dat ook erg belangrijk is. Ik vind het een onwijs fijne en goede stofzuiger. De inhoud van de stofzuigerzakken zijn maar liefst negen liter, waardoor je er ook nog eens lang mee kan doen. Ik vind het helemaal top en ik kan dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar een goede stofzuiger, om een Henry te nemen. Ook kregen we er zes jaar garantie bij. Dit is natuurlijk helemaal geweldig. Ik vond het helemaal top en kan het nogmaals iedereen aanbevelen. Hij doet zijn werk goed, snel en grondig. Ik krijg mijn huis niet meer schoon zonder Henry.

dpars