Mijn ouders zijn beide al op leeftijd en zijn niet meer super goed te been. Op het moment wonen ze nog in hun eigen huis maar dit is eigenlijk geen doen meer. Het huis is relatief groot en moeder is niet meer instaat om het huishouden te doen. Dus hebben we in overeenkomst met mijn ouders besloten om ze te verhuizen naar een bejaardenhuis. Hier zullen ze samen op een kamer gaan wonen. Dit zal voor  beiden prettig zijn aangezien ze dan niet meer het hele huis door hoeven te lopen. En omdat de kamer ook schoongemaakt word door een van de medewerkers in het bejaardenhuis. Ook zijn er meer mensen van hun leeftijd dus kunnen ze ook nog eens een praatje maken ook.

logo

Ik heb aan mijn ouders uitgelegd dat niet meer alle meubels en spullen mee kunnen naar het bejaardenhuis aangezien de kamers hier niet zo groot zijn als een heel huis. Vanuit het bejaarden tehuis zijn we doorverwezen naar Seniorenhulp Nederland. Volgens het bejaardenhuis is dit een bedrijf dat helpt met het verhuizen van de inboedel naar het bejaardenhuis maar ook de rest van de inboedel opkopen.Galerij10

Aan het begin hadden we er nog niet aangedacht wat we met de rest van de inboedel moesten. Het bejaardenhuis heeft aangegeven een goede ervaring te hebben met Seniorenhulp Nederland dus op hun advies huren wij deze ook in om de verhuizing en de inboedel opkoop te doen.

Volgende week komen ze langs om allen spullen te verhuizen. En de overige spullen zullen ze verkopen op een veiling.