Inbouwzwembad bij NieuwAtlantis

NieuwAtlantis-e1419004847562Laatst ben ik verhuisd en ik vond het tijd worden voor een huis met een grote tuin. Toen heb ik besloten om  mijn droom werkelijkheid te laten worden: ik heb mijn eigen inbouwzwembad laten maken. Het is wel een grote investering, maar ik ben gek op zwemmen en het liefst doe ik dit het hele jaar door. Op tv, internet en magazines zie ik natuurlijk veel verschillende (droom)zwembaden voorbij komen, maar wat wil ik eigenlijk echt? Om daar achter te komen heb ik de hulp van NieuwAtlantis ingeschakeld, via kennissen kwam ik bij hun terecht. Zij hebben mij geholpen met het ontwerpen, bouwen en aanleggen.  We hebben een afspraak gemaakt om alle mogelijkheden door te nemen, ook heb ik de showroom bekeken.

Lekker genietenbedekking

NieuwAtlantis heeft veel ervaring als het gaat om een inbouwzwembad, daardoor kunnen ze snel zien wat er bij mij past en wat er mogelijk is. Zo hebben ze mij bijvoorbeeld uitgelegd dat een bovengronds zwembad minder diep is dan een ingebouwd zwembad, dit geeft ook de mogelijkheid om een duikplank aan te schaffen, dat leek me heel gaaf. Ook is het zo dat je bij een diepzwembad beter op en neer kunt zwemmen. Ze hebben me ook laten zien dat er verschillende vormen zijn die speciaal aangepast kunnen worden aan de stijl van mijn huis, dit kan bij een bovengronds zwembad niet. Deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat ik 100% ga voor een inbouwzwembad, wat een luxe!zwembad met hout