Jabostone: Een totaalconcept voor de tegelshowroom

Bij Tegelimporteur Jabostone B.V. kan de tegelshowroom van nu terecht voor een totaal concept. Bovenal bieden wij een fris en vooral ook behapbaar assortiment van topkwaliteit 1e keus tegels waarmee u echt een boost kunt geven aan uw tegelassortiment. Prachtige 1e keus keramische tegels uit Italië en Spanje en natuursteen tegels uit Turkije en Brazilië. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en België. Uiteraard is dit de basis van ons showroom totaalconcept, maar we doen meer. Om er zo maar eens een aantal te noemen: We ondersteunen de presentatie van onze producten in uw showroom, we nemen retouren van ons basis assortiment gewoon aan zonder gezeur en wij kunnen voor 12.00 besteld de volgende werkdag geleverd echt waar maken. Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over. Onderstaand lichten wij de verschillende pijlers binnen ons totaal concept graag toe!

De P’s van product en prijs, maar we doen meer!

Een topkwaliteit product voor een scherpe prijs, maar een tegelshowroom verwacht meer van een tegelgroothandel. En dat begrijpen wij! Ons basis assortiment van ongeveer 250 tegels hebben wij altijd op voorraad. Voor 12.00 besteld, volgende werkdag bezorgd (en ja dit kunnen wij echt!). Retouren van deze producten nemen wij gewoon aan en daarnaast kunnen wij voor alle tegels consumentensamples bieden voor een vaste prijs. Deze kunnen wij ook rechtstreeks naar uw klant versturen.

Een optimale online ondersteuning.

En ook niet onbelangrijk; Als online dropshipper van grote online ketens weten wij wat er online speelt en kunnen wij u hierbij optimaal ondersteunen. Zo hebben wij ons productbestand optimaal uitgewerkt voor partijen die dit online wensen te presenteren. Alle product informatie (uitgebreide specificaties) en afbeeldingen ontvangt u van ons. U kunt meteen aan de slag.

Een correcte showroom presentatie.

Natuurlijk wilt u de producten optimaal in uw showroom presenteren. Wij geloven in iedere tegel binnen ons assortiment, maar u weet het beste wat een aanvulling is in uw showroom. Wij denken hierbij graag met u mee en samen zorgen we voor een optimale presentatie bij u op locatie. Of u nu een bokje wenst, een vloertje wilt leggen of een aantal tegels graag verwerkt wilt zien in een badkamershowroom opstelling, alles is mogelijk en wij staan overal voor open.

Meer weten? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in. U bent van harte welkom in Baarlo, maar natuurlijk komen we ook graag bij u langs, als er maar koffie is!