Je kunt een windscherm terras ook als particulier gebruiken

Windscherm terras

xteriorIk was samen met mijn vrienden al een aantal maanden op zoek naar een windscherm terras voor in mijn achtertuin. Wij hadden vorig jaar namelijk samen een huis gekocht met een open achtertuin. Wij wonen in een buitenwijk waar het soms nog al eens hard kan waaien. Een beetje wind is natuurlijk niet erg. Vooral in de warme zomermaanden is zo’n briesje erg aangenaam. Echter kan ik in de koudere maanden wanneer het echt waait mijn krant niet eens lezen! Jullie kunnen je voorstellen dat dit erg vervelend is. Hier zocht ik dan ook een passende oplossing voor.

xterior parasolZo kwam een vriend van mij met het idee om zo’n scherm te plaatsen. Zo konden we toch genieten van het uitzicht en ook nog eens in de zon blijven zitten. Ik zal het jullie maar gelijk vertellen, dit hebben wij uiteindelijk gekocht via xterior-windschermen.nl. En omdat ik er zo tevreden over ben, deel ik hun met jullie.

Topaankoop voor ons huis

Windscherm terrasIk moet zeggen dat Xterior niet mijn eerste keuze was. Ik zag namelijk een site waar zij voor mij de ideale windscherm terras hadden. Echter toen ik de recensies las over deze webshop was ik niet meer van plan om hier iets te kopen. Bij Xterior waren voorgaande klanten wel erg tevreden. Dus besloot ik hier mijn aankoop te doen. Gelukkig zocht ik van te voren nog even telefonisch contact met de vraag of ze de betreffende scherm wel konden leveren. Tot mijn verbazing was dit dus wel mogelijk! Ik weet dan ook niet hoe ze het geregeld hebben, maar nu had ik hier dus mijn ideale terrasscherm kunnen kopen.