Kiezelstenen leverbaar in verschillende verpakkingen

Kiezelstenen

Kiezelstenen zijn leverbaar in verschillende verpakkingen. Zo kunt u de kiezelstenen als eerst ontvangen in zakken van 20 of 25 kilogram. Wanneer u niet al te veel kiezelstenen nodig hebt, is dit de beste oplossing. Vervolgens heeft u nog de big bags. De big bags zijn leverbaar in 750 kilogram en 1500 kilogram. Deze big bags worden per pallet verzending tot aan huis bij u geleverd. Als laatst kunt u nog kiezen om de kiezelstenen losgestort te ontvangen in uw huis. Wanneer u kiest voor losgestort, moet het wel toegankelijk zijn bij u in de straat met een vrachtwagen. Let op, bij meeste aanbieders is losgestort pas mogelijk bij hogere afname.

 

Kiezelstenen tegen de beste prijs gewoon op Siergrind3. Siergrind33 heeft een ruim aanbod grind, split, keien, rotsen etc. in hun assortiment. Zo heeft u maar liefst 250 verschillende soorten sierstenen waar u uit kunt kiezen, met verschillende kleuren en afmetingen. Bekijk het grind bestellen bij Siergrind33.nl. Omtrent het aanbod van grind en andere sierstenen heeft u altijd een keuze bij Siergrind33! Wilt u het assortiment eerst komen bekijken? Dat kan! Ga langs in de showroom van Siergrind33 waar u – op afspraak – het assortiment kunt bekijken. Ook kunt u eenvoudig online een gratis proefstuk aanvragen. Zo ontvangt u een handvol, van uw favoriete sierstenen, gewoon door uw brievenbus! Gaat u binnenkort de showroom bezoek, vraagt u een sample aan of komt u langs in de showroom?

Bij Siergrind33 vindt u de meest uitgebreide aanbod aan van split, grind en andere sierstenen. In de webwinkel maken ze gebruik van kwalitatieve foto’s, zodat u als consument beeld hebt hoe de sierstenen eruitzien. Bij het bepalen van welke sierstenen u gaat toepassen speelt dit natuurlijk een belangrijke rol! Zoekt u naar een specifieke grind of split soort en ziet u deze niet terug in het online aanbod? Dan raden we u aan om even contact op te nemen met de klantenservice van Siergrind33. Zij hebben namelijk nog heel wat grind soorten in het magazijn, die u online niet kunt bekijken. Twijfel niet langer en bekijk snel de webwinkel!