Koop ook jouw witgoed bij Witgoed specialist

Wat je wensen ook zijn, op het gebied van witgoed ben je bij de Witgoed specialist genaamd Aangeenbrug Electro aan het goede adres. De meeste bedrijven die witgoed verkopen houden zich alleen maar bezig met de verkoop, deze Witgoed specialist houd zich niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met de reparatie en ook verkopen van de losse onderdelen voor de doe-het-zelver.

witgoed

Verkoop

Laten we even beginnen met de verkoop, dit is het begin van het hele avontuur. In de showroom vind je een ruime keuze uit verschillende soorten witgoed, van verschillende prijsklasse, merken en grootte. Het bedrijf heeft gratis levering in de provincie Zeeland, ook vervangen zij bij de levering de oude apparatuur en sluiten de nieuwe aan op de bestaande installatie, dit betekend dus dat ze meer doen dan alleen de levering. De eigen monteurs meten en plaatsen, dit zien zij als een vanzelfsprekende service.

witgoedd

Reparatie

Deze specialist biedt ook een tweede service, namelijk de reparatie van jouw witgoed. Bij storingen aan uw huishoudelijke apparatuur hoef je maar te bellen en de hulp is al onderweg. De tarieven hiervoor zijn zeer scherp en zijn veel beter dan bij de normale specialisten. Ook de doe-het-zelver is bij dit bedrijf aan het goede adres, want ook eigenhandige reparatie word ondersteund. Met een ruim assortiment van allemaal onderdelen kan een doe-het-zelver ook aan de slag. Voor de onderdelen heeft dit bedrijf een andere website, deze vind je op de website. Je vind hier alle onderdelen van alle verschillende merken voor jouw witgoed.