Leuk je interieur op met www.mypalmshop.nl

www.mypalmshop.nl

www.mypalmshop.nlwww.mypalmshop.nl is mijn vaste adres voor het kopen van allerlei groen voor binnen en buiten. Ik bestel meestal 1 keer per jaar een heleboel en laat het gemakkelijk thuisbezorgen. Elke keer ben ik weer te spreken over de kwaliteit van zowel de planten als de levering. 

Droomplant

Op www.mypalmshop.nl staan een heleboel palmen en ik zou er graag eentje willen. Na lang twijfelen heb ik die vorige week dan maar ook gewoon besteld. Ze zijn tegenwoordig echt een trend, je kunt zelf behang kopen met de print van de bladeren erop. Het handige is dat je zelf kunt kiezen wat voor formaat je wilt hebben, dus het past altijd bij jouw wens. In het tuincentrum heb je vaak maar een beperkte keus, maar daar heb je hier dus zeker geen last van. Ik ben zelf gegaan voor eentje van rond de 130-150 cm hoog en deze kostte net geen 50 euro. Ondanks dat een kleinere wel een stuk goedkoper is vind ik het leuk om direct een grote te hebben. Zo hoef ik zelf minder moeite te doen en staat het al meteen erg gezellig. Ik ben nu nog op zoek naar een mooie pot om hem in te zetten, maar ik wacht even af hoe groot de pot is waar hij nu in zit.

www.mypalmshop.nl Goedkoop bezorgd

De bezorgkosten zijn erg goedkoop als je geen planten van boven de 30 kilo besteld. Ook als je buiten Nederland maar binnen Europa woont kun je hier planten kopen want ze verzenden ook naar alle Europese landen, denk hier eens aan als je bijvoorbeeld een 2de huis hebt!