Lightexpert heeft verstand van licht

Bij de webshop van lightexpert kun je alles vinden op het gebied van LED verlichting. Voor particulieren en bedrijven is er een uitgebreid assortiment van deze lampen te vinden. Bij Lightexpert worden lampen en armaturen verkocht. Daardoor weet je dat in een armatuur de juiste lamp zit. De verlichting is verdeeld in een aantal categorieën: industriële lampen, breedstralers, inbouwspots, LED panelen, LED TL armaturen, LED TL buizen en tuinverlichting. Bij Lightexpert wordt alleen LED verlichting verkocht. Die is qua energieverbruik zo zuinig, dat andere verlichting geen serieuze optie is.

Zakelijke producten

Als online deskundige van verlichting richt Lightexpert zich in eerste instantie op de zakelijke markt. Er wordt verlichting geleverd aan allerlei soorten bedrijfstakken. Daarbij gaat het vrijwel altijd om functionele verlichting en in mindere mate om sfeerverlichting. Onder de klanten van het bedrijf zijn winkels, kantoorpanden, magazijns, hotels, restaurants, garages, etc. Bedrijven die zelf verlichtingsprojecten uitvoeren maken voor hun inkoop ook gebruik van Lightexpert. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het bedrijf bestaat uit advies. Het is mogelijk om voor complete panden en ruimtes een lichtplan te laten ontwerpen. De experts komen dan langs en maken een maatwerkadvies.

De beste producten

De verlichting en de armaturen die door Lightexpert worden verkocht zijn van de best denkbare kwaliteit. Het bedrijf koopt alleen in bij fabrikanten van LED verlichting die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daardoor kan Lightexpert een garantieperiode van 2 tot 5 jaar hanteren. De uitgebreide webshop wordt uiteraard ook met grote regelmaat bezocht door particulieren. Zij maken dankbaar gebruik van de beschrijvingen van de producten in de webshop. Ook de adviezen over manieren waarop de verlichting het beste kan worden uitgekozen worden veel bekeken. Particuliere klanten mogen de producten binnen 14 dagen retour sturen als die niet aan de verwachtingen voldoen.