loodgieter Wassenaar klaart de klus!

logolommersklklTijdens onze verbouwing op zolder merkte we dat het aardig fris begon te worden. Aangezien we onze slaapkamer op zolder willen maken moesten we hier wel wat aan gaan doen, je gaat immers niet in de kou slapen. Mijn vriendin heeft mij het advies gegeven om een kijkje te nemen op de website van loodgieter Wassenaar. Hun hebben namelijk goede service verleent, iets wat ik maar al te graag gebruik van wil maken!

Contact opgenomen.marcel

De eerste echte moment dat ik telefonisch contact kon opnemen heb ik het ook direct gedaan. Hun het verhaal uitgelegd dat ik graag wil hebben dat er een verwarming op zolder moet komen. Hun hebben mij verzekerd dat dit absoluut geen probleem is en of ze eerdaags langs mochten komen om te bekijken hoe groot de verwarming moet worden. Niet verwacht dat het mogelijk was dat hun vrij snel langs konden komen.

Snelle service.team-1

Bij hun bezoek aan onze zolder hebben ze de juiste maten opgenomen om te zien welke verwarming er mogelijk is. Deze hebben ze in voorraad waardoor wij niet lang hoeven te wachten tot ze het komen plaatsen. Wijzelf waren nogal verbijsterd dat het allemaal zo snel kon gaan en hebben ook akkoord gegeven. Al met al heeft het ongeveer 2 weken geduurd voordat de verwarming er hing, in mijn ogen is dit echt ideaal! Dankzij loodgieter Wassenaar genieten we van de verwarming op zolder.