Mooie houten vloeren te koop in Zoetermeer

Op zoek naar mooie houten vloeren Zoetermeer, kijk eens bij Nedo Kurk en Parket. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaringen wat betreft de verkoop van houten vloeren.  Je kan hier niet alleen zeer mooie houten vloeren kopen, maar ook mooi laminaat en Tapis (massief parket zonder messing en groef). In ieder geval heb je hier meer dan genoeg keuze uit vloeren en mocht je door deze enorme keuze er nog niet uit komen welke vloer de meest geschikte vloer is vraag dan de hulp van één van de medewerkers. Voor onze woonkamer waren wij op zoek naar een mooie houten vloer. 

Goed geholpen door de medewerker van Nedo Kurk en Parket

De nieuwe houten vloer moet onze oude vloerbedekking vervangen welk al jaren in onze woonkamer ligt.  Door onze honen en de kinderen ziet deze vloerbedekking er niet fris meer uit en zelfs een goede stofzuiger kan hier geen verbetering inbrengen. 

Inmiddels hebben wij een zeer mooie vloer uitgekozen en deze ligt al in onze woonkamer te pronken. De vloer is snel en zeer vakkundig door Nedo Kurk en Parket gelegd, je kan wel zien dat dit echte vakmensen zijn. Een groot voordeel is dat je bij Nedo Kurk en Parket een boenmachine kan huren om zo je vloer weer spik en span te maken. Ik kan iedereen aanraden om ook zo een mooie houten vloer in Zoetermeer te kopen.