Nieuwe cv ketel dankzij Holland Warmte

De winterperiode komt er weer aan! Een periode waarin het buiten aardig koud kan worden. Voornamelijk zetten we allen massaal de verwarming aan om het binnen behaaglijk te houden. Maar wat nou als je cv ketel besluit om hier niet aan mee te werken? Neem dan snel contact op met Holland warmte! Hier is het namelijk mogelijk om diezelfde dag nog een monteur langs te laten komen. Een team van experts op het gebied van onderhoud en vervanging van een cv ketel zorgt er goed voor dat het werk vakkundig uitgevoerd wordt. Ongeacht of dat je onderhoud of dat de cv ketel vervangen dient te worden, hier ben je dan ook zeer zeker aan het juiste adres!

warm

Snelle service

Bij Holland warmte is het mogelijk om een cv ketel te huren of te kopen. Tegen een zeer aantrekkelijke tarief maken hun het mogelijk om het werk uit te voeren en daar profiteer jij als klant zijnde van! Ook wij hebben ervoor gekozen om bij hun een cv ketel te gaan huren. Dit nadat onze oude ketel niet meer werkte en wij in de kou kwamen te zitten. Wanneer je cv ketel niet werkt betekend het ook gelijk dat er geen warm water is, je kan dus ook niet douchen.

holland-warmte-servicemonteurs

Gelukkig hebben ze het voor mekaar gekregen om diezelfde dag nog bij ons langs te komen en de ketel te bekijken. Hieruit bleek snel dat onze ketel aan vervanging toe was, dit wordt dan ook gelijk geregeld zodat we snel weer konden genieten van een verwarming.