Onze tegelvloeren verwijderen binnen een paar dagen

Afbeelding008Onze woning is al vrij oud en daarom moeten er soms nog wel eens wat dingen een veranderd worden zo dat alles weer goed functioneert. Zo hebben wij onlangs tegelvloeren verwijderen laten doen door een ervaren bedrijf die we als tip hebben meegekregen van de buren. Ze vertelde ons dat hun een tijd geleden een nieuwe vloer hebben laten leggen door dit bedrijf maar dat ze ook eerst de oude vloer eruit gehaald hadden en dat ze vrij snel klaar waren dankzij hun ervaring. We hebben geen moment getwijfeld en hebben zelf ook de hulp ingeschakeld van dit bedrijf.

Afspraak maken en beginnen

Na dat we contact hadden opgenomen met het bedrijf om tegelvloeren te verwijderen door hun hebben we een afspraak gemaakt zo dat ze een keer langs konden komen om een goed beeld te krijgen van de situatie zo dat zij goed konden nadenken over een stappenplan. Na afloop van de afspraak was het al vrij snel duidelijk wat er gedaan moest worden en hebben ze een offerte gemaakt voor ons zo dat we alles ook zwart op wit hadden staan. We konden niet wachten tot ze gingen beginnen met het verwijderen en leggen van de vloeren.

Prachtig resultaat

Ze waren een tijdje bezig met alles en hebben het werkelijk prachtig gemaakt, we stonden elke dag weer verbaasd van de grote vooruitgang die ze elke keer maakte met het verwijderen en leggen. We zijn het bedrijf super dankbaar voor alle goede hulp en willen dit ook echt aanraden aan anderen die nog een nieuwe vloer willen hebben of een oude vloer eruit willen hebben. Je kunt voor alles bij ze terecht! Fotos0039