Op zoek naar verticale garagedeuren?

download (2)Mocht je op zoek zijn naar verticale garagedeuren, dan heb ik bij dezen echt dé tip voor je. Ik heb de mijne namelijk onlangs laten maken en ook laten installeren door het bedrijf Different Doors, waarover ik meer dan tevreden ben. De deuren zijn van een kwaliteit waar je oprecht U tegen zegt, hartstikke stevig en totaal inbraakproof. Dat is uiteraard belangrijk als je je beseft wat ik hier in de garage heb staan, namelijk enkele zeldzame oldtimers. Ik ben gek op oude auto’s en dan met name dit soort klassiekers – gek op het rijden erin en het klussen eraan. Mijn drie auto’s wilde ik wel een goede bescherming geven, temeer omdat ze zo oud zijn natuurlijk. Een normale, moderne auto wil je het liefst al goed verzorgen en niet buiten in de regen en de andere elementen laten staan, maar bij oudjes als die van mij wordt dat al helemaal prangend.

 

De experts in garagedeuren

 

Enfin, dat is wel de reden geweest dat ik hier aan mijn recentelijk aangeschafte huis ook echt een grote garage liet aanbouwen. Met een tuin van ongeveer twee hectare groot was dat ook geen probleem natuurlijk, daar kon gemakkelijk een stukje van opgeofferd worden aan deze mooie, losstaande garage. Een goede vriendin van mij kan dit soort dingen en zij heeft het plan voor de garage uitgewerkt en deze uiteindelijk ook daadwerkelijk gebouwd. Het enige waar ze zich niet aan durfde te wagen waren de verticale garagedeuren die ik er graag in wilde hebben, dus daarvoor leek het me uiteindelijk verstandiger een extern bedrijf in te schakelen. Dat was dan ook de reden dat ik de experts op dit terrein erbij uitzocht en vervolgens de reden dat ik bij dit bedrijf uitkwam.