sectionaaldeurenNa gezocht te hebben voor schuifdeuren voor mijn garage kwam ik snel tot de conclusie dat dit voor mij niet werkt. Ik ben een automonteur en vind het heerlijk om in het weekend te gaan klussen. Hoewel een schuifdeur misschien niet een probleem is vond ik de uitstraling van Openslaande garagedeuren echt prachtig. Je ziet ze echt heel vaak in Amerikaanse films en aangezien ik een muscle car heb is dit type garagedeur voor mij de kerst op de taart. Het maakt het plaatje helemaal af. Natuurlijk is het een hele investering maar als je garage een tweede thuis voor je is dan is dit het helemaal waard.

Veel vrienden van mij zijn nu jaloers omdat ik een geweldige garage heb. Als ik de deuren open en de auto uit de garage rijd voel ik me geweldig. Er wordt zelfs gevraagd of ze in mijn garage mogen komen werken. Dit is natuurlijk geen probleem, dit is ook één van de andere redenen dat ik deze deuren zo geweldig vind. Het maakt het makkelijker om te klussen met vrienden en dat is voor mij heel belangrijk. Gelukkig kwam alles snel rond met de buren en mijn vrouw openslaande-deurenwaardoor ik deze droom kon verwezenlijken.

Openslaande garagedeuren
Nu is het natuurlijk niet eenvoudig om een goede garagedeur te vinden. Omdat ik een Amerikaanse muscle car in mijn garage heb moet deze goed beveiligd zijn. Daarnaast moet alles goed geïsoleerd zijn zodat de auto veilig staat. Gelukkig kwam ik snel op de website van Different Doors. Ze hebben me erg goed geholpen en begrepen precies wat ik zocht. branddeurenMijn garage heeft nu een Amerikaanse uitstraling en mijn auto staat veilig achter slot en grendel, met dievenklauwen natuurlijk. Alles was snel geïnstalleerd en wat nog belangrijker is alles is geïnstalleerd naar mijn wensen!