Originele achterwand in de keuken

Steenstrips keuken

In de keuken heb je te maken met water en schoonmaakmiddelen, in de meeste gevallen worden tegels gebruikt om de wand af te werken. Tegels kunnen tegen vocht en andere middelen die in de keuken worden gebruikt. Maar wil je eens wat anders dan een houten plaat of tegels dan zijn steenstrips keuken ook een optie, de steenstrips zijn namelijk ook bestand tegen vocht en agressieve middelen die worden gebruikt in de keuken. Je wand ziet eruit als een echte muur en geeft een andere uitstraling dan gewone tegels.

Steenstrips keuken

Combineer de wand met de keuken

Een leuke combinatie van tegels en je keuken zorgt voor een bepaalde sfeer in de keuken, maar wat als je nu eens gaat combineren met steenstrips keuken. Je hebt de verschillende strips voor de muren in leuke kleuren, dus de kans dat je een mooie kleur vindt die prachtig combineert met de keuken is zeker aanwezig. Het aanbrengen van de steenstrips is eenvoudig, ze hebben dezelfde eigenschappen als tegels en kunnen dus veel hebben. Kijk snel op style4walls.com en kies een mooie steenstrip uit voor in de keuken, naast keramiek zijn er nog andere materialen verkrijgbaar.

Steenstrips keuken

Kies het materiaal wat je mooi vindt

Omdat je steenstrips kunt kiezen in verschillende materialen, ben je vrij in het kiezen voor een mooie materiaalsoort. Maar bedenk wel dat steenstrips keuken wel bepaalde eigenschappen moeten hebben, een steenstrip van gips is bijvoorbeeld niet geschikt voor de keuken. Ga je met schoonmaakmiddelen aan de slag, dan zullen deze al snel in de je want trekken. Een keramische steenstrip is dan meer op zijn plaats, deze hebben dezelfde eigenschappen als een wandtegel. Ga ook voor de originele muur en geef je keuken een ander aanzicht, met de steenstrips van style4walls.com heb je een levensechte muur alsof deze gemetseld is.