Parket verwijderen hoe doe je dat?

logoVandaag ga ik het hebben over vloerrenovatie. Parket verwijderen en vernieuwen is geen eenvoudige klus. Je kunt dit natuurlijk zelf doen om zo kosten te besparen, maar je kunt het ook professioneel laten doen. Vandaag besprek ik voor beide opties de voor- en nadelen.

Wanneer je ervoor kiest om het zelf te doen zal dit zeer tijdrovend zijn. Dit komt omdat het parketvloer meestal volledig verlijmd is aan de ondervloer. Wanneer dit niet goed gebeurd kan de ondervloer beschadigd worden, waarna de kosten dan snel oplopen.  Een voordeel is dat het een stuk goedkoper is. Je parket verwijderen kan vaak met je eigen gereedschap.

Wanneer je het professioneel laat doen is dit wel duurder maar heb je wel de garantie dat het goed gebeurd. Ook ligt je vloer dan niet weken open. Zoals je kunt lezen heb ik toch een grote voorkeur om dit professioneel te laten uitbesteden. Dit ook omdat ik in het verleden goede ervaringen heb gehad met bedrijven die dit doen, zoals bijvoorbeeld Zeb den Uyl.

tapijt verwijderen

Snel en professionele vloerrenovatie

Zeb den Uyl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerrenovatie. Zij hebben mij met verschillende project geholpen en ik was telkens zeer tevreden met hun diensten. Als binnenhuisarchitect heb ik vaak korte deadlines. Zeb den Uyl werkt snel en zo voorkom ik dat de eindnota steeds flink oploopt. Zij kunnen kunnen behalve het pakket verwijderen ook de vloer schuren of egaliseren. Z

foto hond

Ik raad het de huisvaders dan ook af om dit zelf te doen en ze eens een kijkje te laten nemen op zebdenuyl.nl.