wei_-2Met zowel tegels als plavuizen heb je eigenlijk alles in huis om je vloer er echt grondig uit te laten springen. De kleurenrijkdom en de verschillende vormen en afmetingen zorgen ervoor dat je een prachtige vloer in je kamer kunt hebben liggen, die je met andere materialen niet voor elkaar kunt krijgen.

Met plavuizen heb je – helemaal tegenwoordig, door de enorme variatie en mogelijkheden – een gegarandeerde sfeermaker in huis. De zwart-wit geblokte vloer is een goed voorbeelden een echte klassieker. Als je van die look houdt dan is dat een echte aanrader. Maar er zijn vandaag de dag zoveel mogelijkheden dat je eindeloos lang kunt kijken en het kiezen van een mooie plavuizen vloer een heel stuk moeilijker wordt. Toch hebben plavuizen helaas ook wel een klein nadeel.
schwarz_pool_1_
Het schoonmaken van de voegen

De voegen kunnen namelijk wel sneller smerig worden, helemaal in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dit komt voornamelijk door slechte ventilatie. Dus als je tegels of plavuizen in de badkamer neemt, zorg er dan wel voor dat er voldoende ventilatie aanwezig is, anders blijf je om de haverklap je voegen schoonmaken en dat is een hels karwei. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites: