Raamfolie als versiering voor je raam

Mijn huis is gevestigd aan een park. Het is prachtig om in zo’n mooie omgeving te wonen maar helaas heeft het ook wat nadelen. Doordat het een mooi park is gaan er veel mensen wandelen. Hierdoor lopen ze altijd langs mijn huis. Dit hoeft niet vervelend te zijn maar dit is bij mij helaas wel het geval. Mensen kijken altijd bij mij naar binnen en dit haalt heel wat privacy weg. Dit vind ik vervelend omdat ik graag een beetje privacy wil hebben. Ik ben graag tussen de mensen maar als ik thuis ben wil ik op mezelf zijn. Dit kan niet in mijn huis en daar moest ik een oplossing voor vinden. Ik ben is goed na gaan denken en kwam op de website van Plak het zelf uit. Deze website biedt raamfolie aan en dat was precies wat ik nodig had. Het raamfolie ziet er netjes uit en het is ook nog is mooie versiering voor mijn raam. Mensen kijken nu eindelijk niet meer bij mij naar binnen en daar ben ik echt heel erg blij mee. En dat allemaal dankzij mijn raamfolie!

raamfolie_transparante (1) muurstickers_gesnedenl

Muurstickers zijn rustgevend

Muurstickers zijn super handig je kan ze plaatsen in zowel je woonkamer als slaapkamer. Maar ook in een etalage is het erg leuk. Ik zelf heb prachtige muurstickers in mijn slaapkamer. Ik heb mooie muurstickers van de natuur in mijn slaapkamer en dat zorgt voor een rustgevend effect. Ik heb de muurstickers gekocht op de website van Plak het zelf. Ik ben er erg tevreden over en ik ben van plan om meer muurstickers te gaan kopen. Het leek me ook wel leuk om woonstickers naast de tv te hangen. Ik hou van een rustgevende sfeer in mijn huis en daar zijn muurstickers ideaal voor. Als ik naar een muursticker kijk kan ik er zo een paar uur in weg dromen. Ik vind hier echt mijn rust in en als ik ze naast de tv hang kijk ik veel rustiger tv. Ik heb ook al aan veel vrienden verteld hoe fantastisch muurstickers zijn. En het mooiste is dat ze niet eens duur zijn. En dat allemaal dankzij de website van Plak het zelf. Ik ga binnenkort weer meer nieuwe muurstickers kopen en ik ga dit zeker op de site van Plak het zelf doen.