Raamfolie

Raamfolie wordt bijvoorbeeld gebruikt als zonwering op ramen, maar ook uit privé overwegingen. Ben je op zoek naar de goedkoopste en beste raamfolie die er is? Dan hebben wij precies de juiste plek gevonden voor jou waar je dat kan kopen, zonder de deur uit te hoeven.

Superwoonwinkel

Raamfolie

Deze webwinkel verkoopt allerlei varianten raamfolie, zoals bijvoorbeeld statische raamfolie, glasfolie en zonwerende folie. Deze raamfolie bevestig je eenvoudig aan je raam. Glasfolie is doorzichtig en laat daardoor nog wel licht binnen. Er is folie met allerlei mooie designs

Op maat bestellen

Je kan ervoor kiezen om een hele rol te bestellen, maar het is ook mogelijk om het precies op maat te laten aanleveren. Je kan voor een euro een proefstaaltje bestellen om te kijken hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Voor 16:00 besteld is de volgende dag al in huis. 

Kijk je ogen uit

Bekijk hier de volledige voorraad aan raamfolie die je online bestellen kan bij Superwoonwinkel. Een enorme keuze tref je hier aan. Kies iets uit dat bij jouw interieur past en precies voldoet aan je wensen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden aan vorm, materiaal en kleur.

Raamfolie

Instructies raamfolie

Lijm gebruik je niet voor het aanbrengen van raamfolie. Je brengt het aan op een schoon, glasoppervlak. Voor een duidelijk instructie kijk je hier. Zo krijg je het beste en mooiste resultaat.

Informatie en contact

Voor informatie, vragen of advies kan je contact opnemen met de klantenservice via telefoon (085-0471624), per e-mail (klantenservice@superwoonwinkel.nl) of via het contactformulier.