S.K. Fleur het professionele dakdekkersbedrijf uit Almere

Het dakdekkersbedrijf Almere bestaat alweer 15 jaar. In de afgelopen 15 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Je kan hier  24 uur per dag, zeven dagen per week en in geval van spoed bellen. Ze rekenen geen voorrijkosten en hanteren verder een scherp tarief. Genoeg redenen om naar dit bedrijf te bellen wanneer je bijvoorbeeld een lekkage hebt, of erger, dat er dakpannen van je huis afwaaien door een storm. Helaas hebben wij dat voor een maand terug meegemaakt dat er dakpannen naar beneden vielen toen er een flinke storm over het land raasde.

Gelukkig 24 uur per dag bereikbaar

Wat waren wij blij met de mogelijkheid dat er dag en nacht en ook in de weekenden de hulp van dit dakdekkersbedrijf uit Almere ingeroepen kon worden. Door meteen te handelen is erger voorkomen en zijn slechte een paar dakpannen van ons dak eraf gewaaid. Behalve dat dit dakdekkersbedrijf snel en vakkundig het dak kan herstellen kunnen zij ook helpen met het invullen van de nodige papieren bij schade voor de verzekering.

Behalve dakdekkerswerkzaamheden, kunnen zij je ook voorzien van ervaren loodgieters en installateurs. Mocht je hulp nodig hebben van dit bedrijf neem dan geheel vrijblijvend contact met dit bedrijf op.