Scharff Techniek Condenspot toepassingen

Scharff Techniek Condenspot is een systeem dat ervoor zorgt dat leidingen voor stoom en thermische olie vrij blijven van condensaat wat resulteert een langer behoud en minder slijtages in de leidingen. Zo leveren ze een systeem van het merk Adca appendages waar ze trots op zijn. Ik kwam per toeval te weten over dit product omdat ik mijn cv installatie moest vervangen en aan de monteur vroeg wat de oorzaak was van de kapotte cv ketel. Hij heeft mij toen verwezen naar de website van Adca appendages om daar naar informatie te zoeken over condenspot. Hij gaf aan dat door het ontbreken van een dergelijk systeem een cv ketel minder lang meegaat en sneller slijtage vertoont. Ik weet niet zeker of wat ik gelezen heb ook duidelijk op mij overgekomen dus als er iemand is die verstand heeft van deze techniek hoor ik graag een duidelijke uitleg, maar dan in jip en janneke taal ;).

Hieronder nog een aantal foto’s die ik van hun website heb waar je kunt zien hoe een dergelijke techniek eruit ziet. Ik had deze techniek nooit eerder gezien laat staan ervan gehoord.

appendages_2 ebola-300x248 Schermafbeelding-2014-07-08-om-09.27.05-214x238