Schilderwerk Rotterdam voor mijn woning

Mijn woning moest geschilderd worden en was daarom opzoek naar schilderwerk Rotterdam. Door dat ik zocht op het internet naar schilderwerk in Rotterdam, kwam ik al snel op de website van Schildersbedrijf S Gerritsen terecht. Deze schildersbedrijf heeft veel ervaring in het schilderwerk van deuren en raam kozijnen, dit was precies wat ik nodig had. Omdat ik zelf weinig geduld heb om alles netjes te gaan schilderen, maakte ik een afspraak met deze onderneming om een offerte te maken voor mijn woning. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf, kwam bij mij thuis om te kijken wat er allemaal gedaan moest worden. De medewerker stelde een offerte op en de prijs die zij hanteren viel mij echt mee. Hierdoor besloot ik dat dit bedrijf mijn woning mocht gaan schilderen. Op de dag dat deze onderneming, bij mij thuis kwam om te schilderen, viel het mij op dat zij zeer vakkundig aan het werk gingen. Alles werd netjes afgedekt zodat er geen verf op mijn vloer kwam. Ook zijn de medewerkers van dit bedrijf erg vriendelijk en weten wat zij doen. 

Schilder

Mooi geschilderd

Dankzij het schilderwerk in Rotterdam, is mijn woonkamer helemaal af en ziet het er heel mooi uit. Jij kan echt zien dat het door deskundige schilders is gedaan, alles zit strak in de lak. Omdat ik zo tevreden ben over Schildersbedrijf S Gerritsen, kon ik deze tip jullie niet onthouden. Nu moet mijn huis van buiten geschilderd worden en ik weet natuurlijk al welk bedrijf dat bij mij mag doen.

schildersbedrijf