duurzame houten gevelbekleding

Ben je op zoek naar een gevel van mooie natuurlijke materialen, dan kun je niet om duurzame houten gevelbekleding heen. Prachtige beplating van hout, welke nog eens onderhoudsarm zijn ook. Wil je eens wat anders dan de andere hebben, dan is deze beplating schitterend om aan te brengen op de gevels van je bedrijfspand maar op je woning kan natuurlijk ook. Met de beplating voorkom je dat je ieder jaar moet schilderen, of ander onderhoud moet plegen om de gevel netjes te houden.

duurzame houten gevelbekleding

Hout wat duurzaam is

Wanneer je een houten gevel wilt dan is duurzame houten gevelbekleding een perfecte manier, maar dan moet je wel te maken hebben met milieuvriendelijk hout. Alle houten beplatingen van Plastica.nl is voorzien van een keurmerk, wat het bewijs is dat het hout afkomstig is uit verantwoorde bossen. Er is geen CO2 gebruikt bij het vervaardigen van de panelen, je weet dus zeker dat je naast een mooie gevel ook een milieuvriendelijke gevel hebt. Tegenwoordig is dit ook een belangrijk punt bij de keuze die je maakt.

Verschillende mogelijkheden

Met de duurzame houten gevelbekleding van Plastica.nl heb je verschillende mogelijkheden, er is zelfs gevelbekleding beschikbaar die je in de gewenste kleur kunt bestellen. De nieuwste technieken die zijn gebruikt bij een vezelplaat zijn ook erg populair, hierbij is gebruik gemaakt van een afwerking op watergedragen acrylaat. Wil je er zeker van zijn dat je geen barsten, scheuren of noesten in je gevel krijgt dan is Woodritch een perfecte houtsoort om te gebruiken.